Rotorua - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Jantine Kersbergen-van Zurk - WaarBenJij.nu Rotorua - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Jantine Kersbergen-van Zurk - WaarBenJij.nu

Rotorua

Blijf op de hoogte en volg Jantine

09 Oktober 2006 | Nieuw Zeeland, Wellington

Vanmorgen zijn we om half 9 vertrokken.Deze dag zou de rit niet zolang zin omdat we Auckland gister al waren gepasseerd. Maar we moesten nog wat boodschappen hebben en zodoende waren we om half 11 pas echt op weg. De drukte viel wel mee em we zijn om 3 uur Tauranga gepasseerd.Dat ligt aan de kust en er was ween berg dat volgens de beschrijving een vulkaan moest zijn maar dat hadden we verkeerd. De berg was er wel maar van een vulkaan was geen sprake, Jantine was de berg niet op te krijgen en na gisteren had ik het ook wel gezien.Van Tauranga richting Rotorua. De bekende plaats van NZ. Het is hier erg toeristisch en er waren 3 parken waar we konden kamperen, dus die hebben we ff bekeken. De eerste leek een begraafplaats, wel mooi maar doodstil, de tweede lag midden in de stad dus de derde werd het en het is hier prachtig. Het was net spitsuur en zonet, om 9 uur kwam nog een camper binnen. Jantine had haar dag niet, de dag van gisteren was even te veel en ze heeft een uurtje op de bank gelegen en ze zit nu het dagboek in te vullen. Hebben een half uurtje in de spa gelegen, was heerlijk warm.Moest wel mijn zwembroek aanhouden want dat hoord niet.Dus ik mijn zwembroek uit en toen was Leiden in last.Daar komt iemand aan, Ja, wat kan mij dat schelen?? Na 10 minuten gaf ze het op en was de lol eraf.Toen hebben we een heerlijke T-bone gegeten.Met tomatensalade.Ach ja, een mens moet toch wat.Morgen gaan we richting Hotpools en vulkaanmodderbaden en spuitgeisers dus we zijn erg benieuwd.
Nee, Miranda, ik heb geen sms ontvangen van jullie, we hebben wel een kaart gekocht want dat telefoontje naar jullie heeft onze kaart bijna geleegd' Ja. vreetschuren bestaan echt.Voor 29 dollar kan je je helemaal rond eten en we hebben de plaatselijke bevolking werkelijk zien eten.Ongelovelijk, mensen van 300 kg. die hun volproppen! Dat doen we dus nooit meer.Dan maar naar mcDonald of zo.Ik kan me Anneke wel herrinneren, ze ging toen weg omdat ze een betere job kon krijgen bij de gaswacht als ik me niet vergis.Ja, ik vergis me wel, want dat was Gonny.
Nou, morgen proberen we via een internetcafe wat foto`s te plaatsen, daar zit wel iemand die ons ouwetjes wel kan helpen. Luitjes to de volgende keer!

• 09 Oktober 2006 - 11:18

Tjitte & Miranda:

Morgen komt een leuke dag lees ik wel!! Is ontzettend mooi om te zien, maar neus dicht want het stinkt enorm... Jammer dat mijn sms niet aankomen want krijg ze wel bevestigd. Ik stop met proberen en stuur jullie als het lukt gewoon elke dag een email...

• 10 Oktober 2006 - 07:09

Marga En Yntze:

hallo, hoe is het wel goed zo te zien en warm heerlijk he nou de groetjes en veel liefs van yntze en marga en een poot van binky doeiiii