De reis is begonnen.
Blijf op de hoogte en volg Jantine
05 Oktober 2006 | Nieuw Zeeland, Matakohe
Ben om half zeven van bed gegaan spullen gepakt ontbeten,en naar vodofoon geweest voor een simkaart+beltegoed dat is klaar.
Om negen uur stond KEA voor de deur om ons op te halen, netjes.
Op hun kantoor de zaken geregeld plus verzekering en de uitleg erbij op weg dan maar.
Bij de eerste hoek al getoeter wij raam open waar we naar toe wilde,en waar we vandaan kwamen Holland.Gelijk in het hollands terug, ze zitten echt overal of niet soms!!
Op weg naar het noorden en de eerste de beste superstore voor boodschappen.Plus minus half een echt op weg.Naar de eerste camping een stuk van 120km waar we vier uur over gereden hebben.
Het is weer net als in Australie,vergeten die tijd want het duurt allemaal veel langer hier.
Het was een prachtige rit met veel heuvels en dalen echt soms wel heftig en spannend de eerste dag.Wij zijn nu in Matakohe een niet te grote motorhome netjes en vriendelijk.
Koffers uitgepakt Johan zijn pilsje en even wat geschreven in het dagboek.
En ja Jan D daar was hij dan onze eerste rumsteak van ongeveer acht ons geweldig toch!
Die had Johan weer prima bereid.
Buikje vol,afwas klaar even interneten en dan is er koffie.
Morgen begint de tour en vertellen we meer.
Miranda ik kan niks vinden bij foto`s, verklaar je nader aub en wil jij bij @ home .nl even kijken hoe wij uit het buitenland op onze mail kunnen nakijken want dat lukt ons niet, bij voorbaat dank.
ONS Telefoonnummer hier in New Zealand is
0211166084 voor wie het weten willen.
groetjes van Johan en Jantine.
05 Oktober 2006 - 21:37
Iet:
fijn dat jullie goed zijn aangekomen verder een prettigevacantie toegewenst samen in jullie motorhome
gr van iet -
06 Oktober 2006 - 05:47
Tjitte En Miranda:
Hallo!!!
Het is bij jullie nu al weer avond als ik dit typ... Moet toch steeds er op letten dat het bij jullie 12 uur later is (of was het nou 10 uur?)
Ik heb via hotmail aan pa een email gestuurd hoe je bij @home kan inloggen vanaf een andere computer.
Groetjes -
06 Oktober 2006 - 09:59
Egbert En Geertje:
Dus nu weer echt op reis.
Het is hier op het moment weer pokke weer het regent en waait lekker .
Ik wens jullie mooi weer en lange dagen dan duurt de vakantie wat langer.
De groetjes uit Oldemarkt
Veel plezier verder tot hoorens.